VIDEO! Serena Williams uprizorila dramo v igri dvojic!

02.07.2014
Serena in Venus Williams, veliki favoritninji za naslov v igri dvojic na grand slam turnirju v Wimbledonu, sta morali predati dvoboj že po 3 igrah!

WIMBLEDON, V.B. - Po presenetljivem izpadu v 3. krogu med posameznicami, je bila Serena Williams videti zmedena že na ogrevanju pred začetkom dvoboja v igri dvojic, kjer sta s sestro Venus v 2. krogu "igrali" proti Kristini Barrois in Stefanie Voegele iz Nemčije. Bilo je mučno gledati kako ima Serena težave z lovljenem žogic od pobiralcev le teh.

Sam začetek dvoboja je bil premaknjen za 10 minut, ker je Sereno pregledala zdravnica in ji izmerila tudi krvni tlak. Američanka si je v nekem trenutku s solzami v očeh z rokama prekrila obraz.

"Imam ranjeno srce. Ne morem nadaljevati z igranjem na turnirju. Zjutraj sem mislila, da bom lahko igrala, saj sem si to močno želela, a tega nisem bila sposobna," je dejala Serena.

Med prekinitvijo je ena od sester skupaj s Sereninim agentom in trenerjem zapustila svoje mesto v loži. Nasprotnici na igrišču sta povedli z 2:0. V 3. igri je Serena naredila kar 4 dvojne napake zapored, ki so bile videti zelo čudne za igralko, ki ima drugače najboljši servis na WTA turneji. Po izgubljeni 3. igri je Venus svojo 32-letno sestro prijela za roko in jo kot otroka odpeljala do klopi za počitek. Malo kasneje sta predali dvoboj.

"Nažalost se Serena v zadnjih dneh ne počuti dobro in danes ni bila sposobna igrati. Resnično sem ponosna na njo, ker je poskušala, saj zelo radi igrava dvojice skupaj. Se že veseliva naslednjega Wimbledona," je izjavila Venus.

V uradnem sporočilu so zapisali, da je imela Serena virozo in ni mogla igrati.

Venus in Serena sta do sedaj skupaj osvojili 13 grand slam turnirjev v igri dvojic, od tega 5 v Wimbledonu.

Podrobnosti si lahko ogledate tukaj:

 

 

foto: images.google

vir: tennis.com

pripravil: Marjan B.

Video:

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete