Serena Williams bi za kazen potovala v ekonomskem razredu!

28.01.2009

MELBOURNE, AVSTRALIJA - Serena Williams je dejala, da je uporabila svetovno ekonomsko krizo kot motivacijo v svojih nastopih na odprtem prvenstvu Avstralije. Če bi bila izločena iz nadaljnjega tekmovanja, bi se kaznovala s 16 urnim letom v ekonomskem razredu na poti domov.

V dvoboju proti Svetlani Kuznecovi jo je le ena žogica ločila od izločitve.


Takole se je Serena izmučena od vročine zamislila, saj je bila le eno točko od eliminacije


"Pomislila sem, O.K., če bom izgubila bom letela v ekonomskem razredu vse do Floride, ko je Svetlana servirala za zmago. Kako neugodno je bilo? Motiviralo me je, da sem začela igrati malo bolje," je dejala Serena Williams.

Serena je v karieri zaslužila že preko 20 milijonov$ od turnirskih nagrad, zraven pa še nekajkrat toliko od izven teniških dejavnosti tako, da bi lahko imela svoje lastno letalo. Vendar pa je Serena dejala, da bo varčevala v teh težkih časih in se zraven kaznovala za napake, ki jih dela na glavnih turnirjih.

Pred turnirjem je Serena obljubila, da bo letos varčevala in ne bo zapravljala denarja v svojih nakupovalnih pohodih.


Serena s famozno 12$ vredno torbo


"Resnično varčujem. Ne vem, če zato, ker je povsod v medijih finančna kriza, ampak ne bom  noro kupovala dragih stvari. Vedno sem bila malo konzervativna, a bomo videli. Ne bom razmetavala mojih dolarjev kar tako, "
je zaključila pogovor Serena Williams, ki je na turnir prišla s samo 12$ vredno torbico.

Če mora varčevati Serena potem mora biti zares hudo. Kaj šele čaka nas navadne smrtnike, ki smo pravi revčki v primerjavi s Sereno?

foto : gettyimages
pripravil : Marjan B.

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete