Kim Clijsters potrdila govorice. Vrnitev po dveh letih.

26.03.2009

BREE, BELGIJA - Belgijska teniška igralka Kim Clijsters, ki se je leta 2003 nahajala na samem vrhu ženske teniške lestvice WTA, se vrača med profesionalne igralke.

25-letna Belgijka, ki se je teniško upokojila maja leta 2007, je na današnji tiskovni konferenci potrdila ugibanja o njeni vnitvi na teniška igrišča. Lani je rodla hčerko Jado, poročena pa je z ameriškim košarkarjem Brianom Lynhem, ki svoje vragolije z žogo prikazuje v belgijski ligi. "Zaenkrat sem zaprosila za posebna povabila za turnirje v Cincinnatiju, Torontu in New Yorku. Hočem videti, ali se lahko še vedno kosam z najboljšimi," je povedala Clijstersova, ki ima v žepu tudi naslov z OP ZDA. V karieri je skupno osvojila 34 turnirjev.

Torba bo spet sestavni del njenega življenja.

Še pred uradno vrnitvijo (posebna povabila bo skoraj sigurno dobila) se bo Belgijka udeležila otvoritvene slovesnosti nove strehe, ki pokriva centralno igrišče v Wimbledonu. Tam bo nastopila skupaj s Steffi Graf, Timom Henmanon in Andrejem Agassijem.

Še ena vrnitev več v ženskem tenisu. Pred časom so se od bolj znanih igralk vrnile že Monika Seleš, Martina Hingis in Lindsy Davenport, ki pa je spet noseča. Ali lahko kot naslednjo povratnico pričakujemo še eno Belgijko Justine Henin, ki je svoje predčasno slovo tenisu objavila maja lani?

pripravil: L.S.

foto: zimbio.com

 

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete