Katarina Srebotnik končala sodelovanje z Biljano Veselinović!

22.07.2009

Najuspešnejša slovenska teniška igralka Katarina Srebotnik je danes sporočila, da se je razšla s svojo trenerko Biljano Veselinović, s katero sta v zadnjih letih odlično sodelovali.

Še pred kratkim 20. igralka sveta je letos odsotna s teniških igrišč že od začetka sezone, njena vrnitev pa je še naprej zavita v meglo. Sprva je imela poškodovano Ahilovo tetivo, nato pa si je v fitnesu poškodovala še ramo. Zdaj opravlja terapije, ki naj bi po napovedih zdravnikov trajale okoli šest tednov, v nasprotnem primeru pa je zadnja alternativa tudi operacija. A sama verjame, da bodo terapije uspešne in se bo lahko po idealnem scenariju na igrišča vrnila še letos; če na na bližnjem odprtem prvenstvu ZDA, pa mogoče septembra na kakšnih turnirjih.

Kata se še kar naprej bori s poškodbami, ki so ji preprečile letošnje nastope

Zakaj sta se razšli z Biljano naša igralka ni obelodanila, vse bolj verjetno pa je, da je za Kato letošnja sezona izgubljena. Res škoda, kajti lani je imela Velenjčanka izjemno dobro leto, med drugim se ji je na OP Francije in OP ZDA uspelo uvrstiti v osmino finala, kjer pa ji je pot med najboljših osem obakrat prekrižala Švicarka Patty Schnyder.

pripravil: L.S.

foto: espn.com

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete