Caroline Wozniacki grobo končala pravljico Melanie Oudin!

10.09.2009

New York, ZDA - 9. nosilka turnirja Danka Caroline Wozniacki(19) je grobo končala ameriško pravljico z imenom Melanie Oudin. Danka se ni ustrašila vloge favoritinje in je s 6:2,6:2 v nizih gladko opravila s 17 letno ameriško najstnico!





17 letna Melanie Oudin(70. na WTA) je postala prava zgodba za naslovne strani, ko je po vrsti iz turnirja izločala za glavo višje ruske teniške zvezde in si tako pridobila vzdevek ubijalka Rusinj.

Morda je bil vzrok za slabo igro Melanie skoraj prazen Arthur Ashe stadion ob začetku dvoboja v primerjavi s prejšnjimi dnevi, ko je stadion pokal po šivih in je imela Melanie veliko podporo občinstva. Atmosfera je bila zelo hladna!





V 1. nizu je Danka hitro prišla do vodstva s 5:1 in šele na to se je Melanie, ki je pred naredila veliko ne vsiljenih napak malo prebudila. V zaključku sta bili obe zelo nervozni Caroline pa je uspela izkoristiti 3. "break" priložnost.





V 2. nizu je upanje za Melanie tlelo do 2:2 v igrah, na to pa je Carolina osvojila 4 igre zapored in z lahkoto prišla v polfinale. Melanie je na koncu naredila 43 ne vsiljenih napak.

Oudin : "Caroline je zelo močna igralka, ki ne podari nobene točke brez borbe. Zame je bila to velika izkušnja. Naredila sem veliko, Caroline je bila danes enostavno boljša. Upam, da bom igrala tudi naslednje leto tukaj in da bom dosegla še boljši rezultat".





Wozniacki : "Pred tem še nikoli nisem prišla čez 4. krog. Ko sem prišla v četrtfinale sem bila zelo vesela. Sedaj sem v polfinalu in upam na zmago tudi v naslednjem dvoboju".


foto : AP, Gettyimages
pripravil : Marjan B.


Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete