Znane igralke za zadnji 'tolažilni' WTA turnir na Baliju!

28.10.2009

Danes so organizatorji objavili spisek igralk, ki bodo igrale na zadnjem turnirju sezone 2009, ki so ga nekateri označili za 'tolažilnega'.

Turnir se bo v Indoneziji igral od 4. do 8. novembra, organiziran pa je prvič. Pravico nastopa na tem turnirju si je zagotovilo 10 najvišje rangiranih igralk, ki so v letošnjem letu zmagale najprestižnejše turnirje in še dve igralki s pozivom. Pogoj za sodelovanje na balijskem turnirju Tournament Of Champions je bil, da igralka ne sodeluje na zaključnem turnrju Sony Ericsson Championship, ki se igra ta teden v Dohi.

Turnir se bo igral po sistemu - štiri skupine po tri igralke, kar v prvi fazi prinese po dva dvoboja za vsako igralko.

V Indoneziji bo nastopila tudi skoraj štiridesetletna Kimiko Date-Krumm, ki se je na turnejo vrnila po 12-ih letih, septembra pa je osvojila turnir v Seulu

Nagradni sklad turnirja znaša 600,000 USD, pravico nastopa pa so si zagotovile Marion Bartoli, Samantha Stosur, Yanina Wcikmayer, Anabel Medina Garrigues, Maria Jose Martinez Sanchez, Shahar Peer, Melinda Czink, Agnes Szavay, Aravane Rezai in Magdalena Rybarikova. Posebno povabilo organizatorja sta dobili Nemka Sabine Lisicki in 39-letna Japonka Kimiko Date-Krumm medtem, ko bo zamenjava na turnirju Vera Dučevina.

pripravil: L.S. (vir: hr-tenis.com)

foto: daylife.com

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete