Kavčič iznerviral Devvarmana, ki mu po dvoboju ni stisnil roke!

16.01.2010

MELBOURNE, AVSTRALIJA - O dvoboju med Blažem Kavčičem in Somdevom Devvarmanom so se razpisali tudi na uradni spletni strani prvega grand slama sezone.

Verjetno že 'ptički čivkajo', da sta se Blaž in Grega uvrstila v glavni del Melbourna, pa vseeno. 22-letni Ljubljančan je v zelo kakovostnem dvoboju izločil Indijca Somdeva Devvarmana s 6-3 in 7-6, prava borba pa se je odvijala z osnovne črte. Indijec naj bi bil nekoliko iznerviran, sa je Blaž pri 5-5 v drugem nizu vzel zdravniški 'time out', ko pa je Indijec izgubil dvoboj, je vrgel lopar in Blažu ni hotel stisniti roke. Sram te bodi Somdev:)

Kaljut med dvobojem z Devvarmanom

''Dvoboj je bil zelo utrudljiv za mene'', je povedal Blaž. ''Bilo je zelo vroče in že na začetku sva igrala maratonske točke'', je dodal varovanec Davida Lenarja, ki je moral tudi v drugem nizu dati vse od sebe, saj so bile igre zelo dolge in utrujajoče. ''Že v prvem nizu sem težko dihal, toda med odmorom sem si nekoliko opomogel. Pri 5-5 sem moral poklicati zdravnika, saj nisem vedel kaj se dogaja z mano in sem se ustrašil za zdravje'', so besede, ki povedo vse o dolgotrajnosti točk in tekme.

''Po zdravniškem odmoru sem zaigral bolj agresivno in sem poskušal skrajšati točke, saj sem bil že močno utrujen'', je še dodal Kavčič, ki se mu je ves napor vrnil z obrestmi - z  zmago in prvo uvrstitvijo v glavni del turnirjev za grand slam. Takoj po dvoboju se je iskreno veselil s prijatelji, ki so ga spodbujali na tribuni.

pripravil: L.S.

foto: australianopen, Facebook

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete