Nori Baghdatis je v 1 minuti razbil kar tri loparje!

22.01.2010

Ciprčan Marcos Baghdatis je poznan kot eden najbolj temperamentnih na teniški turneji in tenisač z velikim srcem. Tokrat je v eni minuti razbil kar tri loparje.

Včeraj je spet potrdil obe dejstvi. V 2. krogu OP Avstralije je proti Davidu Ferrerju izgubljal 2-0 v nizih, Španec pa je imel v tretjem nizu vodil z brejkom prednosti 4-3. No, Baghdatisu je uspelo preobrniti dvoboj in po 4 urah in 9 minutah je dvignil roke visoko v zrak v znak zmage. Ni pa šlo vse gladko.

Ciprčan je bil koncem prvega niza zelo nervozen in na poti do klopi razbil lopar, ki ga je držal v roki. Za tem se je usedel in razbil še enega, nato pa je 'nastradal' še tisti, ki je bil zapakiran v torbi. Marcos nas je v tistem trenutku spomnil na 'najboljše' dni Gorana Ivaniševića.

Marcos Baghdatis kaže svojim navijačem, da ima 'velika jajca'

''V tretjem nizu se mi je zdelo, da je Ferrer utrujen in to me je ohrabrilo, da se še bolj borim. V 4. in 5. nizu se mi je vrnil servis in začel sem igrati vse boljše zato sem navdušen nad zmago'', je rekel Baghdatis. Verjetno ni treba poudarjati, da je imel, tako kot vedno, izjemno podporo s tribun.

Ciprčan je imel lani večino leta slabo sezono, to pa je začel z zmago v Sydneyu. Izgleda, da mu ozračje na prvem grand slamu sezone zelo odgovarja, saj je bil že pred štirimi leti v finalu Melbourna, ko je igral z Rogerjem Federerjem. V 3. krogu ga danes zjutraj po našem času čaka obračun z Lleytonom Hewittem. To bo ponovitev dvoboja iz OP Avstralije izpred dveh let, ko je 'kenguru' dobil epski dvoboj po petih nizih, tekmeca pa sta se vpisala v zgodovino, saj sta igrala kar do pol pete ure zjutraj po lokalnem času.

pripravil: L.S.

foto: daylife.com

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete