FOTO! Marat Safin razkazal svoje stanovanje v Moskvi!

05.02.2010

MOSKVA, RUSIJA - Pred kratkim upokojeni teniški igralec Rus Marat Safin, ima sedaj končno več prostega časa, ki ga lahko preživi v svojem razkošnem stanovanju na vrhu stolpnice v Moskvi!




Marat Safin je povedal, da bi si za bivanje lahko izbral kakšno toplejšo destinacijo, a je prevelik patriot in je močno navezan na Rusijo in Moskvo, kjer ima tudi veliko prijateljev.




Za srečo potrebuje le 3 stvari : Denar za vzdrževanje, bencin in enostavno hrano! Živi sam, ne potrebuje razkošja in ne obiskuje nobel restavracij. V Moskvi pozna nekaj restavracij, ki niso drage, ljudje ga poznajo in Marat se tam počuti udobno!



Okroglo letnico rojstva je Marat Safin(30) praznoval 27. januarja v krogu najbližjih prijateljev, brez vsakega "glamourja", saj si želi le zdravja in dobre zabave!



Čeprav si starši želijo vnukov, se Marat noče vezati za vsako ceno. Okoli sebe vidi pare, ki so skupaj, a imajo zelo malo skupnega. Marat hoče, da ima partnerica svoj stil življenja, da se zabavata in skupaj uživata, drugače je raje sam!



Marat Safin ima tudi album slik vrhunskega fotografa Helmuta Newtona, teleskop pa ima po njegovih besedah za opazovanje zvezd in ne za 'voajerske' namene!



Marat ne misli napisati knjige o sebi kot sta to storila Andre Agassi in Monika Seleš. Zanj mora biti oseba, ki napiše knjigo o sebi, na bistveno višjem nivoju pomembnosti kot je on sam : "V redu, igral sem dober tenis in kaj naj napišem o tem"?

foto : spletnik.ru
pripravil : Marjan B.

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete