Teniške dvoboje na Roland Garrosu si boste lahko v 3D tehnologiji ogledali v Mobitelovem centru Citypark, Ljubljana!

19.05.2010

Najbolj navdušeni teniški gledalci si boste lahko prvi peščeni grand slam Roland Garros ogledali v novi dimenziji - 3D tehnologiji.

Ja, tudi v Sloveniji bo možno spremljanje najboljših dvobojev v tehnologiji 3D iz osrednjega igrišča Philippe Chatrier na Roland Garrosu.

Na 3D TV sprejemnikih v Mobitelovem centru v Cityparku v Ljubljani boste poleg predstavitvenih programov, ki so trenutno na voljo v 3D tehniki, lahko med 24. majem in 6. junijem spremljali tudi neposredne prenose dvobojev z letošnjega odprtega prvenstva Francije v tenisu Roland Garros.

Najboljše teniške dvoboje z Roland Garrosa si boste v 3D tehnologiji ogledali v Mobitelovem centru Citypark v Ljubljani. Ne zamudite neverjetne izkušnje in tenisa, kot ga do sedaj še niste imeli priložnosti videti

3D TV sprejemnika bosta v Mobitelovem centru v ljubljanskem nakupovalnem središču Citypark na voljo od četrtka, 20. maja, ko bo obiskovalcem s predstavitvenimi 3D programi na voljo preizkus nove izkušnje. Od ponedeljka, 24. maja pa do 6. junija, bodo obiskovalci v tem centru lahko spremljali veliki teniški dogodek v 3D tehniki na televizijskem zaslonu, ki ga bo Telekom Slovenije omogočil v sodelovanju z družbo Panasonic, Eurosportom in Teniško zvezo Francije.

pripravil: L.S. (vir: siol.net)

foto: googleimages

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete