FOTO! Oseba z "bolnimi" ambicijami je Marion Bartoli, ne jaz,"je dejala Aravane Rezai!

29.05.2010

Pariz, Francija - Ena od najboljših francoskih teniških igralk Marion Bartoli, je ponovno v slabem odnosu z eno od teniških rojakinj. Tokrat se je "spravila" na zmagovalko močnega turnirja v Madriu Aravane Rezai!

Ali je Marion Bartoli še ena žrtev očeta, ki zdravi svoje komplekse iz mladosti preko hčerke?

"Zakaj je Aravane deležna takšne pozornosti? S tem, ko je osvojila Madrid ni naredila nič velikega," je bila kritična Marion Bartoli.

Seveda ni bilo potrebno dolgo čakati na odgovor! "Marion ima zelo težak karakter. Enkrat se je že "spravila" name, ko sem igrala v finalu Istanbula. Ne vem kje tiči njen problem, jaz se nikoli nisem vtikala v njeno kariero? To je verjetno stvar vzgoje. Z vsemi sem v dobrih odnosih, kar pa bi težko rekla za njo,"je rekla Aravane Rezai.

Aravane Rezai se ne pusti motiti!

To kar je povedala Aravane je zelo blizu resnici. Od vsega začetka je njen trener oče, edino on jo spremlja v loži, ko igra dvoboje in praktično nikoli ni nasmejana.

"S temi izjavami me ne bo vrgla iz tira, v to ste lahko prepričani. Igram tenis in se ne oziram na druge. Moja edina ambicija je igrati tenis in to dobro, oseba z ambicijami, "bolnimi" ambicijami je ona,"je bila ostra Aravane Rezai.

Nadja Petrova se prebuja... .

Glede na reakcijo pa je Marion le malo vrgla iz tira Aravano, a to vseeno ni pustilo posledic na njeno igro v Parizu, saj je prikazala oličen tenis, kjer je šele po težki borbi izgubila z Nadjo Petrovo v 3. krogu 7:6,4:6,8:10!

foto : daylife

pripravil : Marjan B.

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete