"Sedaj bomo šteli niz zaporednih četrtfinalov," je dejal Roger Federer!

03.06.2010

Pariz, Francija - Kljub težkemu porazu v četrtfinalu grand slam turnirja v Roland Garrosu in predaji krone lanskega zmagovalca, trenutno še 1. igralec sveta Roger Federer, na vse skupaj gleda s svetle strani.

Vaš neverjetni niz 23. zaporednih polfinalnih nastopov na grand slam turnirjih se je končal. Kaj vam to pomeni? Vsaka stvar se mora enkrat končati... .

"Ja, kot ste rekli, vse se na neki točki konča. Upaš, da se to ne bo zgodilo, a se vseeno zgodi. Bila je lepa serija, sedaj se nadaljuje serija četrtfinal(24 zapored)," je ob smehu dejal Roger Federer!





"Drugače pa mislim, da je bila to neverjetna serija. Mislim, da se je začela prav tukaj, leto potem, ko sem izgubil proti Gustavu Kuertenu(2004). Če bi mi takrat nekdo ponudil naj podpišem, da bom v naslednjih letih igral 23 polfinal zapored, bi še isti trenutek to naredil. V vsem tem času sem naredil strašanski napredek v smislu moje igre in jo spravil na takšen nivo, da sem se lahko vedno vračal in igral polfinale za polfinalom na grand slam turnirjih ter tako prihajal v priložnost, da jih tudi osvojim. Kar nekaj mi jih je uspelo zmagati".

"Ponosen sem na ta dosežek in morda je to resnično, za mene eden največjih dosežkov v moji karieri!


foto : ap
pripravil : Marjan B.

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete