Dementjeva ostaja brez Wimbledona?

03.06.2010

Ruska teniška igralka Jelena Dementjeva bi lahko ostala brez nastopa na slovitem teniškem Grand Slam turnirju v Wimbledonu zaradi poškodbe mečne mišice.

Dementjeva, ki je bila na Roland Garrosu postavljena za 5. nosilko, zaradi omenjene poškodbe ni zdržala polfinala, kjer je po prvem nizu (6-7) predala dvoboj Italijanki Francesci Schiavone.

''Nisem prepričana, če bom lahko igrala na Wimbledonu, sigurna pa sem, da bom izpustila turnir v Eastbournu'', je povedala Dementjeva, ki je dodala, da je čutila bolečino v mečni mišici že v 2. krogu, ko je igrala s Španko Anabel Medino Garrigues.

''Zelo me boli med hojo. Poškodovala sem se že v 2. krogu, tekom turnirja pa se je samo še poslabšalo. V polfinalu sem začutila ostro bolečino in komaj sem se premikala'', je dejala Rusinja, finalistka Roland Garrosa leta 2004, ki pravi, da bi predala dvoboj tudi če bi dobila prvi niz.

''Poskušala sem se boriti po najboljših močeh, saj je polfinale zelo pomembno. Trudila sem se kljub bolečini, a več kot en niz nisem zdržala'', je navedla Dementjeva.

pripravil: L.S.

foto: daylife.com

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete