Bogdanovic jezen na wimledonske organizatorje!

11.06.2010

Britanski teniški igralec Alex Bogdanovic verjame, da letos ni dobila povabila za nastop v glavnem delu Wimbledona zato, ker na sveti travi ni še nikoli zmagal, poleg tega pa je odpovedal nastop za Veliko Britanijo v pokalu Davis, ki bo meseca julija.

LTA (Britanska teniška zveza) navadno podeljuje t.i. 'wildard' svojim igralcem, ki se nahajajo v Top 250 na teniški lestvici ATP, Bogdanovic pa se je na presečni datum nahajal na 166. mestu, toda na Wimbledonu je v osmih nastopih osemkrat izgubil.

Bogdanovic je na trenutnem turnirju serije ATP v Queensu izgubil že v prvem krogu, potem ko je prešel kvalifikacije. ''Prepričan sem, da nisem dobil povabila, ker nikoli nisem izkoristil priložnosti'', je povedal Alex, ki je odpovedal nastop za reprezentanco zaradi tega, ker se hoče na naslednje turnirje bolje pripraviti ter na ta način dvigniti svojo uvrstitev na lestvici.

Bogdanovicu je LTA letos tudi močno okrnila finančni zalogaj. Pred letošnjim letom je dobival 15,000 funtov, no letos so mu jih namenili le 4,000. ''Mislim, da v mene več ne verjamejo, zato so oklestili moj program. Kako lahko potem od mene pričakujejo, da bom zaigral za reprezentanco'', je še dodal Bogdanovic.

pripravil: L.S.

foto: daylife.com

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete