FOTO! "Črna vdova" Martina Hingis in "Kraljica tračev" Ana Kurnikova, ponovno skupaj na igrišču!

30.06.2010

LONDON, ANGLIJA - Martina Hingis in Ana Kurnikova "upokojeni" teniški igralki, ki sta še vedno zaželjeni tarči raznih medijev, sta ponovno skupaj stopili na sveto travo Wimbledona in odigrali ekshibicijski dvoboj v igri dvojic!





Dvoboj glede same igre in rezultata ni bil deležen kakšne večje pozornosti, zato pa je bilo ravno nasprotno pri moški populaciji, nekaj dekletih in velikemu številu fotografov, ki so si z veseljem ogledali ekshibicijo. Martina Hingis in Ana Kurnikova, ki sta leta 1999 in 2002 skupaj osvojili OP Avstralije v parih, sta bili pričakovano boljši od britanske naveze Anne Hobbs in Samanhe Smith s 6:2,6:4 v nizih!





Kurnikova : "Ko sva se z Martino pogovarjali o najinih načrtih v tem času, sva hitro sprejeli priložnost, ki se nama je ponudila. To velja še posebej zame, ker nisem bila na svoji najljubši podlagi že vse od leta 2002. Ker z leti ne bom postala mlajša, je bila to morda moja zadnja priložnost, da ponovno stopim na sveto travo. Uživala sem vsak trenutek, ker ni bilo pritiska kot v času profesionalne kariere".














foto : gettyimages
pripravil : Marjan B.

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete