Blaž Kavčič osvojil turnir v Karshiju, Polona Hercog izpadla v kvalifikacijah!

21.08.2010

KARSHI, UZBEKISTAN - 23 letni teniški igralec Blaž Kavčič se je po dolgem premoru brez turnirskega naslova,  v Uzbekistanu ponovno veselil turnirnske zmage. Na 35.000$ vrednem turnirju serije ATP challenger v Karshiju je v finalu po 2 podaljšanih igrah s 7:6,7:6 premagal  Michaela Venusa iz Nove Zelandije!





Blaž Kavčič je bil 22. marca letos že 96. igralec sveta, potem pa je nanizal serijo slabih rezultatov in močno zdrsnil na lestvici. Dobre rezultate je dosegal le na grand slam turnirjih, kar pa je bilo premalo, da bi se obdržal med top 100. To je bil njegov 3. osvojen challenger v karieri in upamo, da bo s tem dobil nov zagon v nadaljnji karieri, Bravo!!!



NEW HAVEN, ZDA - Žal pa je bila v 1. krogu kvalifikacij močnega ženskega WTA turnirja v ZDA, neuspešna naša najboljša teniška igralka Polona Hercog, ki je izgubila proti Romunki Sorani Cirsteji s 6:2,6:4! Upamo, da se bo Polona privadila na ameriško podlago na prihajajočem grand slam turnirju v New Yorku in dosegla kakšno odmevno zmago... .

foto : Marko Sivec
prirpavil : Marjan B.

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete