Polona Reberšak in Borut Puc v četrtfinalu, Maša Zec Peškirič že izpadla!

26.08.2010

New York, ZDA - Na zadnjem Grand Slam turnirju sezone v New Yorku, se je morala Maša Zec Peškirič posloviti že v 1. krogu kvalifikacij za nastop v glavnem delu OP ZDA. Boljša od nje je bila Italijanka Corinna Dentoni s 6:3, 7:5 v nizih.


Maša se nikakor ne znajde na trdi podlagi!
 
Polona Hercog je na turnir uvrščena direktno in čaka katero nasprotnico ji bo prinesel današnji žreb!



Vinkovci, Hrvaška
- Dobro pa je 10.000$ vreden turnir serije ITF v Vinkovcih začela Polona Reberšak, ki se je kot 8. nosilka že uvrstila v četrtfinale.

V 1. krogu je izločila Poljakinjo Marto Lewandowsko s 6:0, 6:2 v nizih, v 2. krogu pa še Luco Pump iz Madžarske s 6:2, 4:6, 6:2 v nizih.



Njena nasprotnica v četrtfinalu bo 4. nosilka Čehinja Zuzana Linhova, ki se nahaja na 561. mestu WTA lestvice, Polona pa na 798. mestu!

Vinkovci, Hrvaška - Pri moških se je Borut Puc tudi uvrstil v četrtfinale enako vrednega turnirja kot pri ženskah. Borut je imel izredno težko delo s Srbom Nikolo Čačičem, ki ga je ugnal šele po podaljšani igri 3. odločilnega niza. Na koncu je bilo 4:6, 6:1, 7:6(7). Na nasprotnika v četrtfinalu še čaka!



Portschach, Avstrija - Lep uspeh je ob Maši Šmic dosegla tudi 18 letna Urša Jerman, ki se je na 10.000$ vrednem ITF turnirju v Porečah preko kvalifikacij uvrstila v 2. krog. Tako kot Maša je tudi Urša še brez uvrstitve na WTA  lestvici.

Urša Jerman je bila v 1. krogu boljša od Švicarke Xenie Knoll, ki se nahaja na 860. mestu, s 6:3,6:1 v nizih. V 2. krogu bo igrala proti 2. nosilki Italijanki Evelyn Mayr, ki se nahaja na 321. mestu WTA lestvice!

foto : images.google
pripravil : Marjan B.

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete