VIDEO,FOTO! Roger Federer spoznal Lindsey Vonn in v 1. krogu pokazal udarec med nogami!

31.08.2010

New York, ZDA - Švicarski teniški virtuoz Roger Federer, se je na treningu pred dvobojem 1. kroga na OP ZDA spoznal z najboljšo smučarko sveta Američanko Lindsey Vonn, na to pa se je poigral s svojim nasprotnikom Argentincem Brianom Dabulom s 6:1,6:4,6:2 v nizih!





VIDEO :






Ali se vam je današnji udarec med nogami zdel boljši kot lanski?

Roger : "Ne vem, kaj mislite vi"?

Nam se je zdel ta boljši!


Roger : "Vam se zdi ta boljši, ne vem. Če bi primerjal udarca bi lahko rekel, da je bil lanski pomembnejši, saj mislim da je bilo takrat 30:40, le 2 točki od konca dvoboja in igral se je polfinale. To je dalo izvedbi večjo težo".



Lindsey Vonn in Roger Federer sta se spoznala!

"Če pa bi ocenjeval tehnično izvedbo, pa se mi zdi, da je bila ta težja od lanske. Zdi se mi, da sem tokrat moral teči dlje in da sem bil postavljen še bolj nazaj, vsaj takšen imam občutek. Mislim, da sem udaril z zadnjimi močmi in nisem imel časa za usmeritev udarca. Nisem verjel, da bom zadel v igrišče. Reakcija gledalcev je bila fantastična, lahko ste videli v moji reakciji, da nisem verjel v uspešnost izvedbe"!



Roger Federer in  Richard Gasquet!

"Vesel sem, da nekdo poskrbi na spletni strani you tube za kompilacijo takšnih udarcev iz moje kariere, saj se z leti vse to pozabi in potem si jih lahko ponovno ogledam".

foto : roslynn judy salas
pripravil : Marjan B.

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete