FOTO: Zmago Caroline Wozniacki sta si v njenem boksu ogledala tudi Donald Trump in Melanija Knauss!

09.09.2010

NEW YORK, ZDA - Včerajšnji dan na OP ZDA bi lahko poimenovali tudi 'vetrovna sreda', saj je na osrednjem stadionu Arthur Ashe vseskozi pihal veter. Največji stadion na svetu seveda gosti vse dvoboje od četrtfinala naprej v ženski in moški konkurenci.

1. nosilka in druga igralka sveta Caroline Wozniacki se je kot zadnja uvrstila v polfinale, z zmago proti Slovakinji Dominiki Cibulkovi 6-2, 7-5 pa je prišla do 13. zaporedne zmage ter drugega zaporednega polfinala v New Yorku.

 

Preberite novo kolumno slovenskega teniškega igralca Blaža Kavčiča

 Simpatična Caroline Wozniacki bi s končno zmago na OP ZDA prišla na 1. mesto teniške lestvice WTA. Sereno Williams bi prehitela za 15 točk

''Na trenutke sem mislila, da igramo v času orkana, toda pogoji so bili za obe enaki. Srečna sem, da sem se uvrstila v polfinale'', je dejala Skandinavka po dvoboju, ki je trajal 1 uro in 45 minut in v katerem je Cibulkova napravila celo 'plejado' nevsiljenih napak (43). Danki je odločilni brejk uspel v 11. igri drugega niza, na letošnjem zadnjem Grand Slamu sezone pa še ni izgubila niza. V polfinalu se bo pomerila z Rusinjo Vero Zvonarjovo, s katero sta do sedaj igrali štiri dvoboje, rezultat v zmagah pa je izenačen 2-2.

V boksu Danke sta se znašla tudi Donald Trump in  njegova žena, Slovenka Melanija Knauss, Wozniackijeva pa je bila ob tem obisku zelo počaščena. ''Lepo jih je bilo danes videti v mojem boksu. V čast mi je bilo, da sem igrala pred njim in njegovo ženo. Odličen občutek in lepa podpora'', je bila kar malo vzhičena lepa Danka.

Donald Trump in Melania Knauss sta navijala v boksu danske igralke

Melanija Knavs, preimenovana v Melania Knauss, prihaja iz Sevnice

pripravil: L.S.

foto: daylife.com

US Open 2010
New York, ZDA
30.08.2010-12.09.2010
Podlaga: Trda
Type: Grand Slam




Četrrtfinale:

(1) Caroline Wozniacki (DEN) d. Dominika Cibulkova (SVK) 62 75
(7) Vera Zvonareva (RUS) d. (31) Kaia Kanepi (EST) 63 75

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete