"Federer bo osvojil OP ZDA," je dejal Fernando Verdasco, Nadal se strinja!

10.09.2010

NEW YORK, ZDA - Še preden so igralci odigrali polfinalna dvoboja na OP ZDA, se že vsi ukvarjajo z vprašanjem kdo bo dvignil zmagovalni pokal, Roger Federer ali Rafael Nadal?!





Lomilec naivnih ženskih src Španec Fernando Verdasco, je po četrtfinalnem porazu proti rojaku Rafaelu Nadalu napovedal končnega zmagovalca :

"Če se ne motim bo Roger v finalu igral proti Rafaelu. To bo zelo tesen dvoboj, saj Roger igra odlično v teh razmerah. Če bi moral staviti, bi položil denar na Rogerja. Tukaj je zmagal 5 x in podlaga ter pogoji mu zelo ustrezajo"!




Rafael Nadal je slišal izjavo kolega iz reprezentance in dejal : "Vsakdo ima pravico do svojega mnenja in to kar je izjavil Fernando je povsem "fair". Roger je sigurno favorit za naslov"!

Kaj pa si o vsem skupaj misli Rafael v resnici, še posebej pa Novak Djokovič in Mihail Južni, ki sta že vnaprej odpisana, pa je drugo vprašanje.

Novak si verjetno misli : "Le kaj sem jaz pri vsej stvari, živi mrtvec"?!




Mihail Južni je o tem dejal : "Vesel sem, da sem se uvrstil v polfinale, a sedaj ko sem že tu, si želim še več. Pripravljen sem na vlogo slabega moža, ki bo preprečil "sanjski" finale. Prav rad bi bil ta slaba oseba"!


foto : AP,AFP, Reuters
pripravil : Marjan B.

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete