FOTO: Najbolje in najslabše oblečeni na OP ZDA!

11.09.2010

Tekom teniške sezone se igrajo trije turnirji za Grand Slam in poleg tenisa je to prava priložnost, da vidimo dobre in slabe kreacije teniških igralcev in igralk.

Nekaj o oblačilih in kreacijah na zadnjem turnirju velike četverice v New Yorku smo že pisali, sedaj pa je prišlo na vrsto, da vidimo kdo je vzel lovoriko najslabše in najboljše oblečenega. Prvo si poglejmo 'najgrše' kreacije.

Ta 'naslov' letos pripada francoski tenisačici Aravane Rezai, kateri so modni kritiki priporočili, da bi s to oblekico lahko odšla na balet. Takoj za njo se je na listi znašla Nadja Petrova in njena obleka s črtami, tretje mesto pa je 'vzel' Srb Novak Đoković s svojo črno-belo kombinacijo, posebno pripravljeno za newyorški turnir.

Najslabše oblečena teniška igralca na OP ZDA 2010 sta Aravane Rezai in Novak Đoković

Poleg teh treh so se na listi najslabše oblečenih na zadnjem Grand Slamu sezone znašli še Ukrajinka Katerina Bondarenko, Rusinja Jelena Dementjeva, Kanadčan Peter Polanski, Francoz Gael Monfils, Svetlana Kuznjecova iz Rusije in Latvanec Richard Berankis.

Gael Monfils

No, na drugi strani si poglejmo kdo je v 'velikem jabolku' blestel s svojo pojavo na igriščih Flushing Meadowsa. Najbolj je navdušila včerajšnja poraženka prvega polfinala in 1. nosilka Danka Caroline Wozniacki. Simpatični Skandinavki tako pripada naslov najlepše oblečene. Pri moških si ta laskavi naslov lasti Španec Rafael Nadal, prav tako 1. nosilec OP ZDA, zanimivo pa je to, da sta oba prvopostavljena igralca nosila kreacijo v kombinaciji črne ter fluorescenčno zelene barve.

Rafi pripada lovorika najlepše oblečenega na OP ZDA v moški konkurenci

Med najlepše oblečene spadajo še Francoz Arnaud Clement, Kitajka Ži Ženg, švicarski teniški maestro Roger Federer, za katerega so rekli, da bi tudi Anna Wintour (urednica Vogueja) odobrila njegov izgled, Rusinja Marija Šarapova in lepotica iz Srbije Ana Ivanović.

Roger Federer in Ana Ivanović

Treba je še dodati, da je letos na teniškem Grand Slamu v New Yorku zelo popularna črna barva.

pripravil: L.S.

foto: daylife.com

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete