Prihod v Melbourne

18.01.2015
Deli z ostalimi:

Takole, midva se že javljava iz Melbourna, iz Grand Hotela Hyatt, uradnega Australian Open hotela. Komaj čakam jutro, da vidim kakšen je razgled iz 28. nadstropja :)

V soboto zjutraj sem doma najprej prebral nekaj praktičnih navodil, ki mi jih je Blaž ponoči napisal na Viber. Nato sva z Veroniko še isto dopoldne iz Zagreba poletela proti Katarju in teh 5 ur je kar hitro minilo.

V Dohi sva se ustavila za "kratek" postanek - približno 5 ur in pol - da sva z letališča posredovala dobro energijo še našim rokometašem. Kaj reči o (letališču Hamad v) Dohi? Veliko blišča in nič piva! Sobotni večer na letališču sva si namreč z Veroniko skušala popestriti z vsaj enim pivom. Nisva ga našla in se bila prisiljena zadovoljiti s "švepsom" in z izmeničnim reševanjem križank :)

Let v Melbourne je bil precej daljši (dobrih 13 ur) in kljub gostoljubnosti osebja Qatar Airways sva prišla v Avstralijo precej utrujena. Res velika sreča, da naju je na letališču čakala prijazna šoferka uradnega transporta Australian Open za igralce in člane njihovih ekip in naju z udobno KIO odpeljala v 30 kilometrov oddaljeni center Melbourna. Takoj, ko sva zagledala veliko teniško žogico, sva vedela, da sva na pravem mestu ob pravem času. Tale tretma "Potuj z Blažem na Australian Open" se izkazuje za res ekskluivnega :)

Zdaj pa spat, jutri je pomemben dan in Blažev prvi nastop na letošnjem AO. Nasproti mu bo stal domačin in zato bo najina glasna pomoč s tribun še toliko bolj pomembna :)
 

Komentarji


Ni še nobenega komentarja. Bodite prvi in komentirajte.


POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete