Prvi dan Australian Open 2015

19.01.2015
Deli z ostalimi:

Najin prvi dan v Melbournu! Jutranji razgled iz hotelskega okna je bil vauuu! Ne samo zato ker je zunaj poletje ampak tudi zato ker se lepo vidi Rod Laver Arena in igrišča okoli nje. Precej noro, ko se kar naenkrat ideja "Potuj z Blažem na Australian Open" uresniči  in vse kar si si predstavljal postaja realnost!

V hotel sva prišla v noči iz nedelje na ponedeljek in predno sva se odpravila spat, sem prejel sporočilo od Blaža, da se dobimo ob 10.20 pred hotelom, z obema Blažema :) Skupaj smo odšli do prizorišča, kjer sva z Veroniko pridobila competitor guest akreditaciji, Blaža pa sta odhitela na ogrevanje pred tekmo...

Kavčič in Duckworth sta se pomerila na igrišču številka 6 pred polnimi tribunami domačih navijačev. Avstralec je dobro začel in prvi niz dobil 6:2. Blaž je nato v nadaljevanju vzpostavil ravnotežje in odločal je 5. niz kjer je "Ducky" na krilih svojih navijačev po slabih štirih urah igre napredoval v 2. krog.

Vzdušje je bilo zavoljo glasnih avstralcev izjemno, midva pa sva kljub obroču zelo temperametnih domačih navijačev zelo uživala in bila skozi celoten "match" kar se da glasna. Blaž se je boril na vso moč, prikazal je nekaj izjemnih potez in večkrat požel aplavz celotnega občinstva. A tokrat pač ni šlo in Blaž ni skrival razočaranja...

Toliko za danes iz Melbourna, o drugem dogajanju na turnirju in Melbournu nasploh pa več v naslednjih dneh! Danes je bil dan posvečen predvsem Blažu in njegovi tekmi. 

 


Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete