TENNIS ACADEMY BRESKVAR

Oceni:

Tesovnikova ulica 74c, Ljubljana - zemljevid

Telefon: 01/568-38-19

Spletna stran: www.tenis-klub-breskvar.si

TENNIS ACADEMY BRESKVAR je pričela z delom leta 1992 pod vodstvom Petra Breskvarja in mednarodno priznanega trenerja Borisa Breskvarja, ki je med drugimi treniral Borisa Beckerja, Steffi Graf, Anke Huber in Andreja Medvedeva, vodil pa je tudi našo reprezentanco za Davisov pokal.

Namen akademije je vzgojiti aktivne tekmovalce v tenisu, vodimo pa tudi teniško šolo in teniški vrtec za najmlajše. Naj omenimo samo nekaj "naših" najboljših: Živa Grašič, Petra Rampre, Andrej Kračman, Janez Semrajc ... Tennis Academy Breskvar sicer redno gosti različne teniške turnirje, leta 1999 pa se je na naših igriščih odvilo tudi tekmovanje med slovensko in senegalsko reprezentanco za Davisov pokal.

Na začetku smo imeli najeta igrišča v ŠRC Gradiant, potem pa smo se odločili, da gremo v gradnjo lastnega teniškega centra, ki danes stoji na Tesovnikovi ul. 74c v Ljubljani. Tri peščena teniška igrišča in eno s trdo podlago so bila poleti odprta, v času zimske sezone pa prekrita z montažnimi baloni.

V letu 2006 smo končali z gradnjo nove športne dvorane, ki se lahko pohvali s šestimi badminton in tremi tenis igrišči, na katerih je zelo priljubljena dvoranska tepih podlaga z gumi - granulatom. Poleg dvorane imamo v poletnem času odprto peščeno tenis igrišče, dve igrišči za odbojko na mivki in eno tenis igrišče s trdo podlago, ki je v zimskem času prekrito z montažnim balonom. Našim tekmovalcem pa je na voljo tudi interni fitnes.

V klubskem centru imamo poleg bifeja tudi članski prostor s toplino in domačnostjo kamina, kjer se lahko naši člani prijetno odpočijejo, sprostijo in družijo. Skozi vse leto v klubu organiziramo številne teniške turnirje in družabna srečanja, kjer lahko udeleženci doživijo pravo klubsko vzdušje.

Leta 2012 je Tennis Academy Breskvar postala del mreže Prince elitnih akademij (International PPI Academy).

Članstvo:

V našem klubu svojim članom namenjamo posebno pozornost, s članstvom pa jim omogočamo tudi številne ugodnosti.

Za leto 2012 znaša članarina 60 € za posamezno osebo oziroma 125 € za celo družino (2 odrasla in otroci). S tem pridobite vrsto naslednjih ugodnosti do konca leta 2012:

- 20% popust pri dodatnih posameznih urah za tenis
- 20% popust pri dodatnih posameznih urah za badminton
- 10% popust pri nakupu športne opreme PRINCE

Člani - udeleženci teniške šole in člani - tekmovalci imajo poleg navedenega še naslednje ugodnosti: na klubskih turnirjih in turnirjih prek koledarja TZS, ki jih organizira naš klub, so oproščeni plačila prijavnine, letno članarino TZS in ligaške pristopnine TZS poravna klub. Za registrirane tekmovalce je plačilo članarine obvezno.

Poleg bifeja je v klubskem centru našim članom namenjen tudi poseben prostor s toplino in domačnostjo kamina, kjer se lahko naši člani prijetno odpočijejo, sprostijo in družijo.

V Teniški akademiji Breskvar svojim strankam nudimo igranje tenisa na treh igriščih s tepih podlago z gumi granulatom v sodobni dvorani, na igrišču s trdo podlago, ki je pozimi prekrit z balonom, poleti pa tudi igranje na igrišču s peščeno podlago. Cenik si poglejte tukaj.

Fotogalerija

TENNIS ACADEMY BRESKVAR TENNIS ACADEMY BRESKVAR TENNIS ACADEMY BRESKVAR

Prejete ocene

srcek, 11.03.2013

Urejenost teniških igrišč

Cena najema teniškega igrišča

Gostinska ponudba

Ostala ponudba (žogice, teniška oprema…)

Urejenost in čistoča garderob in sanitarij

Eden boljših teniških centrov v Sloveniji, če ne že najboljši. Priporočam, zelo!

marko1810, 11.03.2013

Urejenost teniških igrišč

Cena najema teniškega igrišča

Gostinska ponudba

Ostala ponudba (žogice, teniška oprema…)

Urejenost in čistoča garderob in sanitarij

TOP v vseh pogledih...



Prijavite se ter dddajte oceno in pomagajte dvigniti kakovost njihove ponudbe »


 

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete