V Wimbledonu je že vroče! Besedni spopad Serene Williams in Marije Šarapove!

24.06.2013
Trenutno št. 1 in št. 2 ženskega tenisa sta že ogreli atmosfero pred začetkom prestižnega grand slam turnirja na "sveti" travi Wimbledona!

LONDON, V.B. - Kot kaže Američanka Serena Williams in Rusinja Marija Šarapova nista veliki rivalki le na teniških igriščih, ampak tudi izven njih. Na igrišču gre veliko bolje Sereni, ki skoraj ne pomni poraza proti sibirski teniški lepotici (nazadnje leta 2004 v Wimbledonu), zato pa je Marija nekoliko uspešnejša v izven teniških dejavnostih (vsaj pri zaslužku).

Če sta se igralki v Roland Garrosu še prijazno pozdravili (Serena je v finalu premagala Marijo), bo verjetno v morebitnem medsebojnem dvoboju tokrat drugače. Američanka je prva nalila olje na ogenj, ko je v intervjuju 'špiknila' Rusinjo!

"Obstajajo osebe, ki "živijo, dihajo in oblačijo" tenis. Dajte se malo odpočiti ljudje, resno mislim. Vsak intervju začne s "Tako sem srečna. Imela sem srečo... .", to je tako dolgočasno. Še vedno je ne bo nihče povabil na dobre zabave. In hej, če si želi biti s fantom, ki ima "črno" srce, pa naj bo," je glasno komenirala Serena in ni bilo težko prepoznati na koga je mislila (Marijo Šarapovo).

Fant s "črnim" srcem je mladi Bolgar Grigor Dimitrov, ki je trenutno v zvezi z Rusinjo, pred tem pa se je videval tudi z Američanko!

Marija Šarapova je začutila "strupeno pušcico" in hitro vrnila udarec, saj ji niso bile všeč izrečene besede, ki so se pojavile v medijih : "Sama imam veliko spoštovanje do Serene in njenih dosežkov na igrišču. Če pa že želi govoriti o osebnih stvareh, bi bilo morda bolje, če bi govorila o svoji zvezi in o svojem fantu, ki je oženjen, ima otroke ter se ločuje, ne pa da pozornost usmerja na druge"!

Marija je seveda mislila na Sereninega trenerja Patricka Mouratoglouja s katerim naj bi bila Američanka v intimni zvezi. Vse skupaj spominja na igrice iz osnovnošolskih dni, a verjetno si sedaj vsi še bolj želijo videti ponovni obračun med Sereno in Marijo v Wimbledonu.... .

 

foto : images.google

pripravil : Marjan B.

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete