Zaradi poškodbe gležnja vprašljiv nastop Andyja Murraya!

29.05.2011
PARIZ, FRANCIJA - Nastop najboljšega britanskega teniškega igralca Andyja Murraya, v 4. krogu grand slam turnirja v Parizu, je še pod vprašajem!

Škot Andy Murray si je poškodoval gleženj v dvoboju 3. kroga proti Nemcu Michaelu Berrerju. Pri rezultatu 2:1 v 2. nizu, je Andy tekel na skrajšano žogico nasprotnika in si pri tem zvil desni gleženj. V bolečinah je lahko še prišel ob rob igrišča in se nato ulegel na tla. Po zdravniškem tretmaju je nadaljeval dvoboj in zmagal s 3:0 v nizih, vendar še ni siguren ali bo sposoben igrati v ponedeljek proti Srbu Viktorju Troickemu!

Andy Murray je za medijsko hišo BBC povedal, da je v trenutku, ko je prišlo do zvina gležnja začutil močno bolečino. Je pa zanimivo, da je po poškodbi Murraya v nadaljevanju dvoboja Berrer odigral bistveno preveč sočutno. Nehal je krajšati žogice in "pazil", da Škota ne bo preveč razvlekel po igrišču, kar ga je na koncu stalo gladkega poraza.

Murray : "S poškodbo sem uspel igrati skoraj 2 cela niza. Sedaj pa moram počakati, da vidim kakšno bo stanje, ko se bo adrenalin polegel in potem bom vedel pri čem sem. V nedeljo bom poskušal malo igrati in to je vse kar lahko zaenkrat storim. Ne vem, če bom lahko igral naslednji dvoboj, ker še ne vem ali bom 100% fit. O vsem se bom še posvetoval z zdravniki"!

Berrer : "Imel sem veliko priložnost. Takšna se ti morda ponudi le enkrat v življenju. To ni izgovor, a sem pač takšen človek, da se mi je nasprotnik smilil in tega nisem znal izkoristiti. Moral bi zadati ključni udarec, ko je bil na tleh, a to je bilo pretežko zame. Mislim, da je težko odigrati slabše kot sem jaz v tej situaciji"!

Berrer je še dodal, da se mu ni zgodilo prvič, da je izgubil dvoboj proti poškodovanemu nasprotniku. Ko je bil star 18 let se mu je zgodilo nekaj podobnega... .

 

foto : AP

pripravil : Marjan B.

 

 

 

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete