Dekleta stojijo v vrsti za Murrayja

24.06.2019
Andy Murray je med turnirjem v Queen's Clubu potožil, da ima težave z iskanjem partnerke za nastop v mešanih dvojicah.

Nekdanji prvi igralec sveta Andy Murray namerava pred povratkom med posameznike še nekaj časa vztrajati pri dvojicah, zato ima v teh dneh kar nekaj dela z iskanjem primernih kandidatov oziroma kandidatk, ki bi bili z njim pripravljeni združiti moči.

Trikratni zmagovalec turnirjev za grand slam je že potrdil, da bo na prihajajočem Wimbledonu zaigral skupaj s Francozom Pierrom Hugues-Herbertom, še vedno pa je v teku iskanje partnerke za nastop v konkurenci mešanih dvojic.

Britanec je priznal, da so nekatere igralke že zavrnile njegovo ponudbo, med njimi tudi prva igralka sveta Ashleigh Barty. "Nekaj časa sem premišljevala, a igrati tri turnirje bi bilo preprosto preveč. Seveda sem bila počaščena, ko sem prejela povabilo takšnega šampiona. Verjamem sem, da bo nekoga našel," je povedala Avstralka.

Bartyjeva pa ni edina, ki je doslej zavrnila Murrayja. "Vprašal sem že nekaj igralk, vendar niso želele igrati treh turnirjev, kar je povsem razumljivo. Prepričan sem, da bom našel pravo partnerko," je sporočil Murray.

Kmalu po tem so na njegov naslov začele deževati ponudbe. Med prvimi se je oglasila Kirsten Flipkens, 80. igralka sveta med posameznicami in 28. med dvojicami, s katero sta na sveti travi zaigrala pred 13 leti. "Wimbledon 2006... Wimbledon 2019, Andy?" je zapisala na tviterju.

Zanimanje je izrazila tudi Barbora Stricova, ki je skupaj s Hsieh Su-Wie samo v letošnji sezoni osvojila že dve lovoriki. "Slišala sem, da je dobil nekaj zavrnitev. Prisežem, da jaz ne bi storila te napake," je dejala.

Svoje usluge je pripravljena ponuditi tudi Britanka Naomy Brady, ki naj bi sicer zaigrala skupaj z bratom Liamom. "Takoj bi odpikala svojo lastno kri, da bi igrala z Andyjem. Oprosti, bratec," je zapisala.


pripravil: Ž. J.

foto: Zimbio.com

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete