VIDEO! Gael Monfils izzval Rogerja Federerja, ki še ni prebral avtobiografije Rafaela Nadala!

02.09.2011
NEW YORK, ZDA - Ćeprav je francoski teniški zvezdnik Gael Monfils izgubil proti Špancu Juanu Carlosu Ferreru v skoraj 5 ur trajajoči bitki, je za svoj 25. rojstni dan, gledalcem vseeno postregel s sladico!

Gael Monfils je znan po svojih akrobatskih sposobnostih, ki jih včasih rad pokaže na teniških igriščih. Znano je tudi, da švicarski teniški maestro v posebnih trenutkih inspiracije, navduši gledalce z uspešno izvedbo udarcev med nogami, a tokrat je šel Gael še dlje in na nek način izzval velikega Švicarja, da pokaže kakšno novo vragolijo ljubiteljem teniške igre!

Seveda ima švicarski teniški maestro Roger Federer trenutno v mislih povsem druge stvari. Po gladki zmagi nad Izraelcem Dudijem Selo, so ga novinarji na tiskovni konferenci med drugim vprašali, če je že prebral avtobiografsko knjigo, velikega rivala Rafaela Nadala. Roger se je pošalil, da mu njegov prijatelj, še ni podaril knjige!

"Verjetno jo bom prebral. Ne vem še. Nisem še prišel do te točke, saj mi še ni podaril knjige. Če mi je ne bo, jo bom kupil, to ne bo problem(smeh)! V resnici še nisem imel časa za to in ne vem, če se bo to kmalu zgodilo," je v šali zaključil Roger Federer, ki je bil zelo zadovoljen s svojo igro proti Izraelcu!

foto : images.google

pripravil : Marjan B.

 

Video:

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete